Samarbeten

I vår strävan efter en bättre byggbransch är samarbeten viktiga. För att skapa en sund arbetsmiljö för våra medlemmar samverkar Byggcheferna med flera företag och föreningar. Delar du våra värderingar? Kan vi göra något bra tillsammans? Välkommen att kontakta oss!

 

byggbranschenisamverkan
I projektet Byggbranschen i samverkan har arbetsgivare och fackförbund gått samman mot svartarbete, lönedumpning och annan oseriös verksamhet i byggbranschen. Vårt gemensamma mål är att alla företag ska konkurrera på lika villkor, med trygga arbetsförhållanden för samtliga anställda. Läs mer på byggbranschenisamverkan.se.

 

renbyggbransch
Attitydkampanjen Ren byggbransch är skapad av Byggbranschen i samverkan. Här vill vi vända oss till alla som jobbar i byggsektorn, planerar en framtid som byggare eller köper och säljer byggtjänster. Vårt mål är att skapa vad vi heter. Läs mer på renbyggbransch.nu.

 

teknologiskinstitut
Vill du få rabatt på bygginriktade utbildningar och konferenser? Som medlem i Byggcheferna erbjuds du detta genom vårt samarbete med Teknologisk Institut, ett utbildningsföretag inom teknik och management. Läs mer på teknologiskinstitut.se.

 

iqsamhallsbyggnad
Inom föreningen IQ Samhällsbyggnad, som sedan 2010 är en hopslagning av Byggsektorns innovationscentrum (BIC) och Rådet för byggkvalitet (BQR), står samhällsbyggnad i fokus. Här kan Byggchefernas medlemmar få hjälp att påverka och nätverka. Läs mer på iqs.se.

 

byggvarlden
Med 33 000 läsare är Byggvärlden en modern och oberoende tidning för byggbranschens beslutsfattare. Som medlem i Byggcheferna får du den direkt hem i brevlådan 18 gånger per år. Du får dessutom deras nyhetsbrev två gånger i veckan. På Byggchefernas egen sida i tidningen kan du ta del av våra nyheter. Läs mer på byggvarlden.se.

 

jobbdirekt
Är du på jakt efter en ny utmaning som byggchef? Tillsammans med Jobbdirekt, en av Sveriges ledande jobbsajter, har vi samlat lediga tjänster som kan passa dig. Om du vill vara säker på att inte missa något kan du prenumerera på annonser och få dem mejlade till dig. Läs mer på byggcheferna.jobbdirekt.se.

 

forvaltarforum
Förvaltarforum är mötesplatsen för dig som är chef inom fastighetsförvaltning. På sajten finns viktiga nyheter, nyttiga länkar, tips från experter och information om seminarier. Tillsammans vill vi sprida kunskap i branschen, höja yrkets status och bidra till god lönsamhet med grönt samvete. Läs mer på forvaltarforum.se.

Dela: